Gravelly Ford
Gravelly Ford tillverkar viner från noga utvalda lägen i Kaliforniens svalare områden för att uppnå högsta möjliga kvalitet och fräschör i vinerna. Chefsvinmakare Mark Rasmussen har över 35 årgångar i bagaget och har varit med om det mesta i vinvärlden. Det råder inga tvivel om att Marks kunskap och precision när det kommer till kvalitet är ‘next level’, oavsett vad moder natur väljer att utmana honom med.
Partners
Adega Algueira | Alegre Valgañon | Alzinger | Artadi | August Kesseler | Battenfeld Spanier | B-Vintners | Bisol | Ballot-Millot | Billecart-Salmon | Bruno Rocca| Bila-Haut | Bouchard Père & Fils | By Farr | Ca’Marcanda | Can Sumoi | Cape Wine Company | Château Changyu Moser XV | Cossart Gordon | Cuvage | Diel | Domaines Barons de Rothchild Lafite | Domaine Belleville | Dunn Vineyards | Gaja | Giant Steps | Grand Tokaj | Gravelly Ford | Grégoire Hoppenot | Grosset | Gölles | Hajszan Neumann| Heinrich | Henriot | Hugel | IDDA | LAS Vino | Loimer | M.Chapoutier | Maison Trenel | Michele Chiarlo | Monteraponi | Mas de Serral| Pascal Jolivet | Les Parcellaires de Saulx | Pfitcher | Pierre Gaillard | Pieropan | Pieve Santa Restituta | Poderi dal Nespoli | Pol Cochet | Prorietá Sperino | Quinta de Santiago | Raats Family Wines |Raventòs i Blanc | Red Newt Cellars | The Sadie Family Wines | Sattlerhof | Scarpa | Schwarz | Sean Minor | Shea Wine Cellars | Storm Wines | Tentuta di Biserno | Terroir Sense Fronteres | TinPot Hut | Tooth & Nail | Wieninger | Willunga 100 | William Fèvre | Williams Selyem | 4 Kilos